Var lige en kort tur i Simris idag. Havde lovet Per Lassen at være med til at hente Houdini som han låner af Claus når vi tar til Bornholm i næste uge. Mødtes hjemme hos Per klokken 7, fik traileren spændt på Kia’en, og kørte til Simris. Mødte Claus på havnen klokken 9 – han havde lige fået lov til at ta’ en kort sidste tur alligevel…

Dejligt vejr, så vi satte alt det grej Per havde med plus 2 ekstra. I alt 12 stænger. Det mente Claus var bådrekord 😉 Satte grej ved Thors hul og fulgte kanten op mod 55’eren. Igen så loddet rigtig godt ud, men vi får igen en nultur.
Hvorfor kan Claus og jeg aldrig fange noget når vi fisker sammen?

Vi tar grejet klokken 13.30 og sætter kursen mod havn. Vi skal lige justere trailer, og Per har lovet at være hjemme klokken 18.30. Det går meget godt – eneste problem er at mit batteri ikke passer sammen med Clauses trailer. Han har grå truckstik – vi har røde…
Vi lander i Herlev klokken ca. 17.
Nu glæder vi os til Bornholm – der må være laks 🙂

Blog Image