Den gamle var til fødselsdag i Jylland så jeg tog med Allan Nielsen i Simone til 24timer konkurancen fra Brøndby havn – også kendt som klubmesterskab i trolling. Vi mødtes fredag aften til lidt hygge i havnen inden det gik løs lørdag kl 12.

Det blæste vel ca. 6 s/m og vi satte grejet ved indsejlingen mod Brøndby havn hvor bundgarnene ender. Så blev kursen sat mod akvariet efter råd fra Bent Hytholm. Der sker ikke rigtig noget så det ender med vi sætter kurs mod Aflandshage.

Dagens første ørrede hugger på en knold nordøst for aflandshage mens Allan ligger og sover. Han er dog hurtigt på dækket og fighter en ørred til båden på godt 2 kg. Så har vi da lidt at indveje. Fisken tog et glow piratblink med brun ryg og rød/orange røv sat på den øverste rig. Vi bliver i området men der sker ikke mere den dag. Vi sejler ing og kommer i havn kl 20.30.

Vi griller med de andre ved grillbaren der har sat paviloner og fjernsyn op så vi kan følge med i den fermøse landskamp mellem Danmark og Sverig. Vi kommer i posen kl 23.30 efter en kop kaffe ombord i Jane…

Vi står op kl 03:00, laver kaffe osv. og ryger som de første ud af havnehullet klokken 03:30. Klokken 04:00 er grejet sat og vi er på vej mod området der gav fisk om lørdagen. Vi får en enkelt fisk på 45cm, som altså ikke kan indvejes da minstemålet til konkurrancen er 50cm. Fisken to’ igen et glow piratblink, denne gang i rød og lilla farver. Vi er i havn kl 11:45 da konkurrancen slutter klokken 12.

Jann Wagner “SUS” vinder, og Flemming “Guffi” bliver nr. 3 og “Team Explorer” bliver nr. 2. De fiskede alle i samme område som os og fik betydligt flere fisk. Hva’ faen vi gjorde forkert må guderne vide?

Største fisk var en laks fanget af Jonas “Sea Cloud” på ca. 6 kg.

Tak til Allan for en SUPER weekend, og til vinderne med det flotte resultat 🙂