Rasmus og Peter som er mine kollegaer hos Oticon har længe plaget for at komme med ud og stå på vandski. Da vi sad til frokost blev de enige om at i dag var dagen. Det blev det så… Rasmus fik også fundet en havn i Roskilde fjord hvor vi kunne få båden i vandet da der var for meget vind på Øresund og Køgebugt til et par nybegyndere 😉

Turen gik til Kignæs havn ved Jægerspris og Peter var første mand i vandet. Han havde aldrig prøvet det før men på tredje forsøg kom han op og stå for alvor. Herefter gik det meget godt – han var faktisk ikke til at få til at stoppe igen. Havde det ikke været fordi han skulle hjem og passe barn sejlede vi nok rundt derude endnu…

Rasmus nåede at få en hurtig tur inden vi sejlede Peter i havn. Herefter var der tid til at par ture mere for fuld damp. Rasmus havde prøvet det en gang 10min i frankrig sidste år, men det var ikke til at se…
Video med Rasmus på vandski

Nu var min far så dukked op på havnen så vi sejlede ind og hentede ham. Så kunne jeg jo selv lige få en tur 🙂 Det blev til en stille tur på 2 ski og 3 forgæves forsøg på at starte på en ski i vandet. Har stadig ikke lært det 🙁

Vi sejlede ind så Rasmus kunne komme hjem ad og Peter (min bror) dukkede op fra arbejde. Jeg skulle lige ha’ en tur på en ski hvor jeg starter på 2 ski og smidder den ene. I tredje forsøg var den der, og det blev til en dejlig lang med HÅÅÅÅÅRD tur.
Her er det første af de mislykkede startforsøg.
Desværre blev resten af videoerne ikke til noget…

Peter sku’ lige ha’ en tur på 2 ski med hans sædvanlige aggressive svingstil med hop til følge inden han misslykkedes med sine forsøg på en ski. Sejlede i havn ved 8 tiden, efter en super tur på fjorden. DET SKAL GØRES OM EN ANDEN DAG!

De første 2 billeder er med Peter – de sidste 3 er med Rasmus