Så var det blevet naboens tur til at komme med på vandet. Turen gik igen til Kignæs ved Jægerspris så vi kunne finde lidt læ i fjorden. Her skulle det nye udstyr prøves af. En ny Slalomski jeg ind til videre har lånt af Thomas Tempo og en ny slalom startline så jeg kan komme ud af vandet…

Første forsøg var med Benjamin og Michal ombord, og på en 5 – 6 forsøg når jeg næsten op et par gange for tilsidst netop at komme op inden jeg vælter. Så var kræfterne brugt og vi måtte i havn for at sætte Benjamin af…

Vi valgte at sejle ind på den anden sid af af broen inden Michael skulle prøve så ungerne kunne se ham. Så kunne Inger og Rasmus også lige få en sejl tur 🙂

Michael kommer op at stå på andet forsøg. Her er videoen.

Efter Michael skulle jeg lig ha et nyt forsøg på en ski. I tredje forsøg lykkedes det – nu kan jeg også starte på en ski 🙂 Målet for dagen var nået. Her er lidt video med mig på den nye ski.