Onsdag aften var det perfekt vejr til en gang vandski på fjorden. Oticon holdet bestod af Rasmus og Maria mens SGIF var repræsenteret af brormand Peter og Anders “Røde” Fredriksen. Far og jeg var skiftevis bag roret og bag kameraet…

Rasmus var første mand i vandet for Oticon. Først på 2 ski – det blev hurtigt kedeligt 😉 så han valgte han at smide den ene. Nu var han for første gang på en ski. Tilsidst sluttede han af med at starte på en ski hvilket der faktisk kun skulle 4 forsøg til. IMPONERENDE! Her er lidt video med Rasmus på slalomskien.

Så var det blevet Maria’s tur. Hun gennemføre to lange løb på 2 ski. Efter lidt instruktion blev der vist RIGTIG god stil i andet gennemløb. Her er videoen med Maria.

Efter en kaffe pause med tilhørende drømmekage der måske var det der imponerede deltagerne mest tog Peter og Anders plads i båden.

Peter var første SGIF mand i vandet og brillerede med en flot hopserie på 2 ski. Her er videoen. Senere blev det til en del mislykkede startforsøg på den nye slalomski, så her er det stadig storebror der har håndretten. Det sker alt for sjældent…

Så var det blevet Anderses tur og det blev til flere gode ture med lynhurtige starter. Måske de hurtigere starter var med til at han aldrig helt fandt balancen på brædderne? Her er ihvertfald lidt video…

Jeg selv var da også i vandet et par gange for at forbedre min slalom start. Det blev til 3 starter ud af 7 forsøg, så måske er teknikken ved at være der. Nu skal der til at arbejdes på stillen og teknikken der ikke sidder helt i skabet endnu…. Her er et par sving.

Hvis der skal kåres en vinder af aftenens dyst tror jeg sejren går til Oticon. Rasmus kom op på en ski – det kunne Peter ikke! Maria vist god stil i sit andet gennemløb – “Røde” kan måske undskylde med sin dårlige ryg. SÅ KAN I LÆRE DET DRENGE!

Billeder af Rasmus, Maria, Peter, Anders og Jens i denne rækkefølge.