Vejret var simpelthen for godt til ikke at tage på fjorden og stå på vandski. DMI lovede ingen vind, og for en gang skyld holdt vejrudsigten. Turen gik derfor til Kignæs havn og Roskildefjord.

Med var Oticon drengene Peter og Rasmus, men det var nu undertegnet der var første mand i vandet. Det blev til 2 ture på slalomskien uden nogen mislykkede startforsøg. SÅDAN! Tilgengæld blev det til et par gode styrt smiley

Næste mand i vandet var Rasmus. Han beviste at sidste gang bare var begynderheld – det lykkedes ikke at komme op på en ski smiley Det blev dog til et par gode ture ved at starte på to ski og så smide den anden.

Så var det blevet Peter Fogeds tur og han gav den gas på 2 ski. Stilen var aggressiv men det er nok godt vi ikke uddeler stil-karaktere.

Nu var det tid til at udskifte gasterne så vi sejlede ind med Oticon drengene og fik brormand ombord, efter lidt hygge i havnen.

Nu var det fars tur til at komme i vandet. Måske fordi temperaturen er steget 4 grader siden sidst fra 18 til 22 grader. I tredje forsøg kom han op og stod i lang tiden inden han blev væltet af noget kølvand… Her er videoen.

Så var det Peters tur og han varmede op på 2 ski med diverse hop som han plejer. Det blev til et enkelt mislykket startforsøg på en ski, så der måtte en ekstra ski på før han kunne teste slalomskien. Her er lidt video.

Til sidt sku undertegnet lige ha’ en ekstra tur inden det var tid til at tage hjem. Igen 2 ture med to gode starter og et ordenligt styrt hvor jeg bliver revet ud af skien. Jo – hvis ikke man vælter prøver man ikke hårdt nok!!!