Var så heldig at Per “Verona” inviterede mig med på Bornholm Trolling klubs første klubtur til Christansø. Jeg tog derfor bussen til Bornholm fredag morgen hvor Per hentede mig i Rønne. Resten af formiddagen gik med at hent Lars og få rigget båden til. Der var også lige et par opdateringer af computeren…

Vi sejler ud af havnen ved 4’tiden sammen med 3-4 andre både og sætter kursen mod Christiansø. Efter en øl pause i samlet flok halvvejs når vi øen. Her får vi sagt pænt goddag til de øvrige deltagere. Spisningen foregik på Kroen og smagte dejligt.

Efter madden gav klubben klubkaffe – de hælder også whisky i derovre 😉 – hvor de lokale også var inviteret. Der dukkede da også et par stykker op. Festen fortsatte til ud på natten og vi kom vist først i seng ved 2 tiden.

Op kl. 6 til morgen mad! Det lykkedes både for Per og Mikkel at nå skippermødet – det havde de aldrig prøvet før. Det var nu rimlig vigtigt for det var dem der skulle holde det.

Ud af havnen ved 7’tiden og vi satsede på området mord for øen. Sætter 15 stænger med alt tænkeligt issenkram og brislinger. Der bliver da også landet lidt fisk hist og her. På “Verona” lykkedes det desværre ikke. Vi har i alt to hug. Det første på siddeplaneren som hurtigt forsvinder. Ved det andet hug knækker linen før flasheren hvor der var en brisling efter. Da vi hiver op sidder der en undermåls laks på en af stængerne, som Lars hurtigt får sat ud igen.

Ved indvejningen på Christiansø kl 17, bliver indvejet i alt 5 fisk. 4 laks med de største på +9kg og +7kg. Der blev også fanget en stor ørred som måske var en hybrid på godt 7 kg.

Så gik turen ellers hjem til Tejn og videre hjem til Per og familien. Vi var ude og spidse i Rønne inden Per kørte mig til natfærgen.

TUSIND TAK til Per “Verona” for en SUPER weekend. Også en stor tak til resten af Bornholms Trolling Klub! Med den slags arrangementer skal i nok blive en succes!