Nils “Feelgood” skrev om jeg havde løst til en tur på østersøen søndag.
Vejrudsigten var lovende så jeg sagde ja. Det er altid godt at komme ud med andre og få lidt ny inspiration 🙂

Satte grejet lidt over 8. Trods lovende lodninger får vi ikke noget tæt på land. Vi troller derfor ud af inden vi vender 10 mil ude.

Her får Nils hug på sideplaner med et stort grizzly blink i blå/orange. Fisken fighter flot af sin størrelse, og er en fin fisk i flot kondition på 7,2 kg. Som billederne viser valgt Nils at fighte fisken “BIG-Game” style. Nok mest fordi han kunne med sine nye båd sæder 🙂

Vi sætter hurtig igen og inden vi er færdige har jeg hug på den nederste på riggen. Jeg når at fighte fisken i et par minutter inden krogholdet slipper 🙁 Fisken tog et stort ismo blink og var hvidt med røde hunde.

Ud på eftermiddagen kom vinden noget kraftigere end lovet men vi fortsatte til ud på aftenen inden vi tog i land.