Et af årets højdepunkter er turen efter fisk med alle “ungerne”.

Vi var på vandet ved 10 tiden med Benjamin, Marie og Mikkel ombord. Vi havde også Henning med som var på weekend besøg med Hanne hos Mor og Far.

Efter en god start med 3 hug inden for de første par minutter, bliver det hele lidt stille. Alle ungerne (inklusiv Henning) når dog at fange fisk inden vi sejler i havn for at spidse frokost kl 12. På det tidspunkt var der 6 fisk i kassen.

Næste hold går på vandet kl 13 og bestod af Olivia, Agnes, Rasmus, Inger og Sara.
Efter en endnu sløvere start finder vi fiskene i den nordlige ende af revet. Autopiloten blev sat til at sejle i cirkel og så blev der ellers fighted fisk i en time. Det bliver til 20 stk og vi kan således sejle i lad med trætte arme kl 15.

Dejlig dag med fantastisk vejr på fjorden 🙂